top of page

Word VomFASS Member

Sparen voor mooie kortingen?

 

Word VomFASS member met onze handige app, en spaar 'druppels'.
Zo profiteer je van mooie kortingen, zowel in onze winkel en op de websites.

Een echte bourgondier 

Al sinds ik me kan herinneren ben ik een enorme liefhebber geweest van lekker eten en drinken. Ik bevind me graag in de keuken, waar ik nieuwe combinaties probeer, en mijn gasten probeer te verassen.

Vanuit deze passie heb ik meer dan 10 jaar in de slijterij wereld gewerkt, en ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot supermarktmanager van een groot Duits concern. Een mooi bedrijf, en leuke baan, maar mijn passie kon ik er niet voldoende in kwijt. In 2021 heb ik de grote stap gezet om mijn baan als supermarktmanager, na ruim 11 jaar, op te zeggen, en mijn hart te volgen. Sinds die tijd werk ik met veel liefde en aandacht voor de prachtige VomFASS producten, en ook zeker mijn klanten. Spannend vind ik het nog steeds, maar de glimlach van mijn klanten maken mijn dagen goed. 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in mijn winkel. 
Dat betekent
service met een glimlach, en altijd proeven & genieten. 

Hopelijk zie ik je snel! 

Warme groet,

Maarten Spaans

Whiskyglas van dichtbij

De kinderen van mijn kinderen 

Lekker eten is een voorrecht, maar mag niet ten koste van onze omgeving gaan. Daarom vind ik het belangrijk dat de producten die ik gebruik fair trade zijn, en bij voorkeur uit de regio voor een lage CO2 impact. Daarnaast gebruiken we navulbare glazen flessen, en geen plastic verpakkingsmateriaal.

Kortom, ik doe alles wat ik kan om te zorgen dat de kinderen van mijn kinderen ook van dezelfde natuurlijke kwalitatieve producten mogen genieten. 

bottom of page